Kokoontumisrajoituksia tiukennetaan – Kymenlaaksoon tulossa perjantaina voimaan enintään kuuden henkilön rajoitus

Tällä hetkellä suurimmassa osassa Etelä-Suomen aluetta on voimassa aluehallintoviraston määräys, jonka mukaan yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten enimmäisosallistujamäärä on kymmenen henkilöä.

Tällä hetkellä suurimmassa osassa Etelä-Suomen aluetta on voimassa aluehallintoviraston määräys, jonka mukaan yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten enimmäisosallistujamäärä on kymmenen henkilöä. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella raja on kuusi henkilöä. Aluehallintovirasto suosittelee kaikilla alueilla välttämään pieniäkin kokoontumisia aina kun se on mahdollista.

Kokoontumisrajoituksia tiukennetaan Etelä-Karjalan, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla enintään kuuteen henkilöön. Päätökset on tarkoitus julkaista torstaina 4.3. ja ne olisivat voimassa 5.-31.3.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto korostaa, että tautitilanne on alueella erittäin vakava ja herkästi leviävät virusmuunnokset lisäävät entisestään riskiä tilanteen nopealle pahenemiselle. Viruksen leviämisen torjunta lähikontakteja rajoittamalla ja hygieniaohjeita noudattamalla on nyt keskeistä – ja jokaisen toimijan ja yksilön vastuulla. Kaikkia voimassa olevia viranomaisten rajoituksia, suosituksia ja ohjeita on jokaisen syytä osaltaan noudattaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka