Kouvolassa kaksi uutta koronavirustartuntaa – Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 956 koronavirustartuntaa. Torstaina 11.3. on kirjattu kahdeksan uutta tartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita. THL:n mukaan

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 956 koronavirustartuntaa. Torstaina 11.3. on kirjattu kahdeksan uutta tartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita.

THL:n mukaan Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa on kaksi uutta koronavirustartuntaa.

Kymenlaakson koronatilanne on viime viikkoina mennyt hieman parempaan suuntaan. Keskiviikkona tiedotettiin, että viimeisen seitsemän päivän aikana Kymenlaaksossa on todettu 17 uutta koronavirustartuntaa, mikä on kymmenen vähemmän kuin edellisen viikon aikana. Kymenlaakson kahden viikon ilmaantuvuusluku on nyt noin 25. Positiivisten näytteiden osuus kaikista näytteistä on pudonnut alle prosentin, ollen 0,8 prosenttia.

Kymenlaaksossa todettiin maanantaina 1 ja tiistaina 1 koronavirustartuntaa. Kuitenkin keskiviikkona todettiin 6 ja tänään torstaina 8 uutta koronavirustartuntaa.

– Osa tartunnoista on hiihtolomatuliaisia Lapista ja pääkaupunkiseudulta, kertoo infektioylilääkäri Risto Pietikäinen.

Pietikäinen arvioi, että lomaviikko näkyy myös siinä, että viime viikonloppuna on kokoonnuttu yhteen: nuoret ovat tavanneet toisiaan viihteellä loman lopuksi ennen koulujen alkamista, myös aikuiset ovat kokoontuneet yhteen ennen ”lock downia”.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka