Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anjalan VPK:n nuoriso-osastolle Suomen mestaruus Veikon Malja -kisassa – Kisaamassa myös Liikkalan, Inkeroisten ja Pioneerien VPK:n nuoriso-osastot

Anjalan VPK:n nuoriso-osaston joukkue Eetu Melin, Emma Leinonen, Luca Melin, Riku Lonka, Leevi Rinnemäki ja Aleksi Kuoppamäki voittivat Suomen mestaruuden Varkaudessa järjestetyssä Veikon Malja -kalustonkäsittelykilpailussa ajalla 3.3250. Toiseksi tuli Nousiaisten VPK:n nuoriso-osaston joukkue ajalla 4.0444 ja kolmanneksi kiri Selänpään VPK:n nuoriso-osasto ajalla 4.1232.

Liikkalan VPK 2 joukkueella Elli Lääti, Katariina Kuusela, Oskari Kuusela, Tuukka Turkia, Ella Arkivuo ja Tommi Toivokoski sijoittui neljänneksi ja Liikkalan VPK 1 joukkueella Aino Lehtomäki, Niki Myllylä, Silja Petäjäsaari, Jere Lääti, Lenni Lääti ja Minea Mattila viidenneksi.

Inkeroisten VPK 2 oli sijalla 9. joukkueella Helena Toikka, Pinja Aho, Mette Kauppila, Eeva Toikka, Maisa Liimatainen ja Reko Nieminen, ja sijalle 10. kiri Pioneerien VPK 2 joukkueella Urho Ampuja, Aatu Weckström, Leo Ampuja, Vilma Viskari, Minni Laiho ja Siru Okka. Pioneerien VPK 1 oli sijalla 19. joukkueella Joona Myllylä, Miikka Lehtinen, Valtter Pyötsiä, Noa Patjas, Mauri Ampuja ja Kody Mackintosh. Inkeroisten VPK 1 oli 29. joukkueella Moona Miettinen, Kaisa Tokka, Niilo Marttinen, Petra Kilpinen, Kiira Hagqvist ja Aino Poutamo.

Kisaan osallistui kaikkiaan 30 joukkuetta.