Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

506 ikkunaa – Korvenkylän kesäteatterissa soi Miljoonasateen tunnetuksi tekemät kappaleet

Korvenkylän kesäteatteri esittää tulevana kesänä musiikkikomedian 506 ikkunaa. Näytelmän on kirjoittanut Miljoonasade-yhtyeen keulahahmo Heikki Salo ja ohjannut kouvolalaisille tuttu teatteriammattilainen Veli-Matti Karén.

506 ikkunaa on tarina taloyhtiö Onnenkaaren asukkaista, heidän eriskummallisista ja lemmenkipeistä seikkailuistaan. Näytelmässä kuullaan Miljoonasateen tunnetuksi tekemiä kappaleita, joiden tahdissa moni on lyönyt rytmiä ja jotka saavat näytelmässä uuden merkityksen.

Pääosan veljesparina nähdään Jukka Tiitola ja Perttu Nyman, jotka tuovat näytelmään aivan omanlaistaan huumoria ja karismaa.

– Hienoa saada tällainen näytelmä Korvenkylän kesäteatteriin, jota vasta muutama muu kesäteatteri on esittänyt, kertoo Kyösti Vuorela tiedotteessa.

– Tänä kesänä aikataulut osuivat yhteen ja pääsimme tekemään yhteistyötä Korvenkylän kesäteatterilaisten kanssa. Tietysti myös Heikki Salon kirjoittaman näytelmän muotoilu esitykseksi on hieno haaste, hehkuttaa Veli-Matti Karén.

506 ikkunaa tarjoaa kesäteatterielämyksen koko perheelle. Näytöksiä on yhteensä 16 kappaletta. Ensi-ilta on perjantaina 30.6. Lippujen ennakkomyynti alkaa Korvenkylän kesäteatterin verkkosivujen kautta.