Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matti Setsonen jatkaa MTK-Kaakkois-Suomen johtokunnan puheenjohtajana

MTK-Kaakkois-Suomen johtokunta piti 11.1. järjestäytymiskokouksensa Luumäellä. Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa maatalousyrittäjä Matti Seitsonen Ummeljoelta ja varapuheenjohtajana maatalousyrittäjä Janne Kainulainen Parikkalasta. Tiedotteessa kerrotaan, että valinnat olivat yksimielisiä.

Johtokunnassa uutena aloitti MTK-Kaakkois-Suomen maaseutunuorten edustaja Henri Hirvikallio Luumäeltä. Hän on 20-vuotias kasvinviljely- ja metsätalousyrittäjä, joka on mukana myös kuntapolitiikassa ja toimii Luumäen kunnanvaltuutettuna.

Johtokunnassa jatkavat: Juuso Ahvonen Joutseno, Lappeenranta; Kari Klaavu, Kotka; Aleksi Kivelä Miehikkälä; Juha Muuronen, Hamina; Rauno Pekkola, Ruotsinpyhtää; Antti Särkkä Suomenniemi, Mikkeli ja Riitta Torikka Valkeala.

Johtokunta näki tärkeäksi tehostaa ja sujuvoittaa erityisesti paikallista ympäristö-, maankäyttö- ja kaavoitusedunvalvontaa. Sitä varten päätettiin perustaa uusi ympäristö- ja maankäyttöverkosto, jonka vetäjiksi valittiin Matti Seitsonen ja Janne Kainulainen. Kyseinen verkosto on tarkoitus muodostaa MTK-Kaakkois-Suomen toimialueen tuottajayhdistysten aktiivisista jäsenistä. Verkoston tavoitteena on muodostaa mahdollisimman hyvä ja jatkuvasti päivittyvä paikallistason tilannekuva ja sen myötä tehdä tehokasta edunvalvontaa.