Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menovinkit | Jouluisia menoja: konsertteja, kauneimpia joululauluja, myyjäisiä, joulukoristekilpailu – Katso tapahtumatarjontaa

Joulukuussa on paljon tapahtumia. Keskilaakso listasi tiedossa olevia tapahtumia menovinkkeihin eteläisen Kouvolan alueelta.

Jouluisia konsertteja kirkossa

Torstaina 8.12. soi Myllykosken kirkossa Olga Wilhelmiinan joulukonsertti kello 19, ja torstaina 15.12. kello 19 on vuorossa Amadeus Lundbergin joulukonsertti Anjalan kirkossa.

Kauneimmat joululaulut virittävät joulutunnelmaan

Kouvolan seurakunnat järjestävät itsenäisyyspäivänä 6.12. useita jumalanpalveluksia. Seppeleenlaskut sankarihaudoille sekä muistomerkeille kuuluvat perinteisesti ohjelmaan.

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus järjestetään 6.12. Anjalan kirkossa. Seppeleenlasku on heti jumalanpalveluksen päättyessä noin kello 11.

Karhunkankaalla ja Myllykoskella seppeleet lasketaan kello 11.30 ja Sippolassa kello 12.

Elimäen kirkossa itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus alkaa kello 10, ja mukana on Elimäen Mieslaulajat. Seppeleenlasku sankarihaudoille on jumalanpalveluksen jälkeen, ja päivä jatkuu itsenäisyyspäiväjuhlalla Elimäen seurakuntakeskuksessa.

Lasten kauneimmat joululaulut soivat 1.12. kello 18 Inkeroisten kirkossa ja 7.12. kello 16.30 Korian Kirkossa.

Kauneimpia joululauluja lauletaan 4.12. kello 18 Anjalan kirkossa, 7.12. Polven Juustolassa, 11.12. kello 14 Elimäen kirkossa ja kello 18 Myllykosken ja Korian kirkoissa sekä 12.12. kello 18 Ummeljoen kirkossa.13.12. kello 18 joululauluja lauletaan Elomaan talossa ja Raussilan kylätalolla.

Keskiviikkona 14.12. joululaulut kaikuvat kello18.30 Hietoinrannassa Saaramaalla ja torstaina 15.12. kello 18 Takamaan seuratalolla, Teuroisten kylätalolla ja Myllykosken teatterissa on ohjelmassa Gospel Kauneimmat. Sunnuntaina 18.12. joululauluja lauletaan kello 14 Korian kirkossa, kello 18 Inkeroisten, Sippolan ja Elimäen kirkoissa ja maanantaina 26.12. Myllykosken kirkossa. Samana päivänä on kello 10 Elimäen seurakuntakeskuksessa Kauneimmat joululaulut -messu.

Anjalasta tehdään ihmemaa joulukoristein

Anjalassa ei tänä vuonna pidetä Loistava Anjala -kisaa, vaan Jouluinen Anjala -joulukoristekilpailu. Kilpailu on käynnissä 10.12. kello 18 saakka.

Anjala Elää ry haastaa anjalalaiset koristelemaan tunnelmavaloin, joulukoristein, heijastimin, havutontuin tai vaikka lumiukoin pihoja, parvekkeita ja ikkunoita omaksi ja naapurinkin iloksi. Anjalasta tehdään siis tämänkin joulun alla ihmemaa.

– Nyt mielikuvitus valloilleen, koristeita virittelemään ja ilmoittautumisia tulemaan, kehottaa Anna Peltola.

Postaa kuva kohteesta tai lähetä yhdistyksen sähköpostiin kuva anjalaelaa@gmail.com. Lähettämällä kuvan annetaan myös lupa julkaista se kyläyhdistyksen somessa ja laajemminkin.

Raati valitsee voittajan, jolle luvassa perinteiseen tapaan Lukkarin joulukinkkulahjakortti. Muiden osallistuneiden kesken arvotaan myös jouluisia palkintoja.

Tapahtumatarjontaa on mahdollista täydentää.