Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Akkojen hömpötyksestä syntyi Polven Juustolan leipäjuusto, jota on paistettu Saverolla vuodesta 1996 lähtien

Juuston valmistus on parhaimmillaan taidetta. Kaikki tehdään käsin.

Jos vaimo kerran haluaa ruveta tähän, täytyyhän hänelle siihen mahdollisuus järjestää. Ei hän sitä kuitenkaan kahta vuotta pidempään tee.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskilaakson sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta!

Digitilauksen sisältö

  • Keskilaakso.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi