Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uuden sadon ruispuuro maistui – Jalon Myllyn puuropäivässä vajaa tuhat kävijää

Ruispuuro oli tehty liikkalalaisen viljelijän Marko Härmän luomurukiista.

Myllykoskelaiset Terhi Forss ja Helvi Jokela osallistuivat Jalon Myllyn järjestämään puuropäivään ensimmäistä kertaa lauantaina Liikkalassa. Myllyn tuotteet toki olivat tuttuja kaupan hyllyltä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskilaakson sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Keskilaakso.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi