Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perheiden toiveesta järjestetään harrasteilta tiistaina Myllykoskella

Osallistujat pääsevat kertomaan myös omia ideoita ja toiveita koulukuraattorille ja hyvinvointitutorille Saviniemen stadionilla.

Lapsille, nuorille ja perheille esitellään erilaisia harrastusmahdollisuuksia tiistai-iltana 23.8. Saviniemen stadionilla Myllykoskella.

– Toive illasta on tullut alueen perheiltä. Näkökulmana on kertoa oman alueen harrastusmahdollisuuksista, sanoo Kymsoten perhekeskuskoordinaattori Suvi Lyytikäinen.

Harrasteiltaa on ideoinut Myllykoski–Inkeroinen alueen ydinryhmä, joka koostuu alueella lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevistä Kouvolan kaupungin, Kymsoten, seurakunnan ja seurojen edustajista.

– Ydinryhmän tavoitteena on yhdessä pohtia ja miettiä miten alueen tarpeisiin voidaan vastata ja millä tavoin lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia voitaisiin lisätä yhteistyössä. Myös aluetoimikunnan kanssa tehdään yhteistyötä, kertoo ydinryhmän vetäjänä toimiva Inkeroisten yhtenäiskoulun rehtori Jari Eronen, joka toimii Suvi Lyytikäisen työparina.

Harrasteillassa pääsee tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia lajeja jalkapallosta jääkiekkoon. Esittelyssä on myös partio ja 4H-toiminta. Myllykoskella liikuttaa myös jumppaseura.

Illassa toimintaa esittelevät myös Kouvolan avoin varhaiskasvatus, seurakunta ja perhekeskus. Nuorisopalvelut tuovat uuden liikkuvan pakettiautonsa paikalle. Myös kirjastopalvelut ovat illassa mukana.

Osallistujat pääsevat kertomaan myös omia ideoita ja toiveita koulukuraattorille ja hyvinvointitutorille.

Illassa mukana ovat AaKoo Juniorit, Ampun 4H-yhdistys, Kouvolan Jalkapallo, FC Peltirumpu, Myllykosken Koskikarat partiolippukunta, Myllykosken Voimistelu ja Liikunta, Anjalankosken seurakunta, Kouvolan avoin varhaiskasvatus, nuorisopalvelut ja kirjastopalvelut, MLL Kaakkois-Suomen piiri sekä Kymenlaakson perhekeskus.

Järjestäjät toivottavat alueen lapset, nuoret ja perheet viettämään iltaa yhdessä kello 17.00–19.00 Myllykosken stadionilla.