Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lotta Mässeli ohjasti Jokimäen Mindyllä ponien Suur-Hollola-ajon voiton

Lotta Mässeli on valmentanut ponia kolme vuotta. Yhteisiä startteja on noin 40.

Lähtö oli tasokas. Ajattelin, että voisimme sijoittua Mindyn kanssa neljän sakkiin. Mindy lähti 140 metrin takamatkalta hyvin liikkeelle. Perusmatka oli 1640 metriä. Voitto tuli lopulta aika selvästi, kertaa myllykoskelainen Lotta Mässeli viikonlopun lähtöä, joka oli hänen ensimmäinen Suur-Hollola-ajovoittonsa.

Keli oli lämmin ja sopi Lotan mukaan hyvin Mindylle. Myös Jokimaan rata oli hyvässä kunnossa.

– Seuraavaksi tavoittelemme ponikuningattaren titteliä ja siinä Jokimäen Mindy taitaa olla nyt voittajasuosikki, vaikka takamatkaa on taas luvassa.

Lotta on valmentanut Mindyä kolme vuotta. Yhteisiä startteja takana on nelisenkymmentä.

Lotta arvostaa valmennusponillaan saavuttamansa voittoa korkealle, kolmen parhaan sakkiin. Voittopalkintokin oli moninkertainen tavallisiin lähtöihin verrattuna. Ponien sarjoissa voittoraha on sata euroa. Suur-Hollolan voitosta sai 500 euroa.

Juhlittiinko isoa voittoa?

– Hyvin maltillisesti. Kertasimme tapahtumia ja Mindy pääsi laitumella. Ennen kilpailuja sen ruokahalua pitää vähän hillitä.

– Isommat juhlat pidetään sitten vuoden lopussa.

Poniohjastajauransa A-kategoriassa tähän käuteen lopettava Lotta Mässeli tavoittelee myös Ponikriteriumin voittoa. Silloin hän istuu kotitallin kasvatin Aarteen Nadjan rattailla.