Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inkeroisten yhteiskoulun ja Anjalan koulun oppilaille lahjoitettiin pyöränvalot – Stora Enson Anjalankosken tehtailta turvallisuutta koulutielle

Stora Enson Anjalankosken tehtaat lahjoitti pyöränvalot Inkeroisten yhteiskoulun ja Anjalan koulun oppilaille. Lahjoitus on osa Stora Enson vuosittaisen turvallisuusviikon paikallista ohjelmaa.

– Meille Stora Ensossa turvallisuus on aina tärkein asia ja haluamme jakaa turvallisuutta myös lähiympäristöllemme. Vaikka näin keväällä auringonvalo hellii meitä ja menemme kohti valoisia aikoja, hämärät illat ja aamut palaavat aikanaan. Silloin on taas aika laittaa valo polkupyörään kiinni, jotta pyöräillessä erottuu paremmin liikenteessä, toteaa Anjalan Paperitehtaan johtaja Matti Lielahti.

Stora Enson vuosittainen turvallisuusviikko järjestetään tänä vuonna 25.4.–1.5. Stora Enson turvallisuusviikkoa vietetään maailmanlaajuisesti jo neljättä kertaa. Turvallisuusviikolla yritys tuo vuosittain esiin parhaita käytäntöjä ja menestystarinoita työturvallisuuden kehittämiseksi sekä korostaa jokaisen omaa vastuuta. Tänä vuonna Turvallisuusviikon teemana on Turvallinen työskentely on valintamme.