Lampaanlihan sesonki on pääsiäisenä – Kalliomäen tilalle syntyy karitsoja keväällä ja syksyllä vuosittain yhteensä noin 600–700

Lampuri Tuomas Mattila painottaa, että nyt jos koskaan maatalousyrittäjien pitäisi uskoa tulevaisuuteen ja jaksaa jatkaa.

Lampaat ja karitsat määkivät iloisesti tervehdykseksi bää, bä-bää, kun Tuomas Mattila esittelee lampolaansa Hurukselan Mammulanmäellä. Mukana on myös hänen kolmevuotias Vilja-tyttärensä, joka on ilmiselvästi innostunut eläimistä ja silittelee rakkaudella Tuomas-isän syliin ottamaa pientä karitsaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskilaakson sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta!

Digitilauksen sisältö

  • Keskilaakso.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi