Paavolan Kotijuustola on toiminut Elimäellä 30 vuotta – Parhaimpina vuosina yritys tarjosi töitä koko perheelle
Paavolan Kotijuustolassa Elimäellä juotiin lauantaina täytekakkukahvit yrityksen 30-vuotisen taipaleen kunniaksi. Yrityksen perustaja Maija-Liisa Paavolan mukaan kolmeen vuosikymmeneen mahtuu niin ylä- kuin alamäkiä. Hänen aloitellessaan yritystoimintaa maatalouden sivuelinkeinona, jogurtteihin ja juustoihin käytettiin noin sata litraa omien lehmien maitoa viikossa. Sen Paavola kärräsi maitokärryillä tonkissa omasta navetasta. Parhaimpina vuosina maitoa kului jopa 2 500 litraa viikossa, ja tällä hetkellä kotijuustolassa valmistettaviin tuotteisiin käytetään noin tuhat maitolitraa viikoittain.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskilaakson sisällöt.
Digitilauksen sisältö
- Keskilaakso.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu