Kymenlaakson metsäteollisuuden juhlavuotta juhlistetaan yhteisötaideteoksella, johon voi osallistua tekemällä neuletöitä 

Elokuun aikana niistä kootaan yksi tai useampi yhteisötaideteos julkiselle paikalle, esimerkiksi puistoon tai johonkin julkiseen sisätilaan.

Kymenlaakson metsäteollisuuden 150-vuotisjuhlavuotta juhlistetaan yhteisötaideteoksella. Metsänpeitto -nimiseen taideteokseen voi osallistua tekemällä kevään ja kesän aikana neulegraffiteja, eli erikokoisia neuletöitä. Elokuun aikana niistä kootaan yksi tai useampi yhteisötaideteos julkiselle paikalle, esimerkiksi puistoon tai johonkin julkiseen sisätilaan. Yhteisötaideteos tai -teokset pidetään nähtävillä elokuulta lokakuun loppuun asti.

 Teoksen aiheena on metsäteollisuuden juhlavuoden kunniaksi syksyinen metsä. Haltioita, maahisia, eläimiä, kasveja, sieniä, tarinoita ja kokemuksia ihmisen ikiaikaisesta suhteesta ja näkökulmasta metsään.

Pienikin neulegraffiti sopii. Myös sormivirkkaus, ryijy, makramee yms. käyvät toteutustapana.

Yhteisötaideteosta varten tehtyjä neulegraffiteja ei palauteta ja ulos laitettuna ne saattavat myös haalistua.

Jos lankaa ei löydy omasta takaa, Novitan lahjoittamia lankoja voi käydä tarvittaessa hakemassa Kouvolatalolta. Neulegraffiteja voi toimittaa 23.6. mennessä Kouvolatalolle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka