Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelti kolisi kolmesti Kouvolassa maanantaina – Myllykoskella kuljettaja ajoi liikenteenjakajaan, Marjoniemessä kylkikolari ja Käpylässä peräänajo

Kouvolassa sattui maanantaina päivällä kolme tieliikenneonnettomuutta, joissa autot ovat kärsineet peltivaurioita, mutta vakavilta henkilövahingoilta on vältytty.

Myllykoskella henkilöauto ajautui keskikaiteen kautta liikenteenjakajan päälle ja pysähtyi valotolppaan, Kymenlaakson pelastuslaitos kertoo.

Auto vaurioitui hinauskuntoon. Ensihoito tarkasti kuljettajan, joka oli yksin autossa. Onnettomuus ei haitannut liikennettä. Hälytys tuli kello 11.39.

Iltapäivällä Savonkadun ja Marjoniementien risteyksessä Marjoniemessä sattui kahden henkilöauton kylkikolari. Toisen auton kuljettaja tuli tielle kolmion takaa.

Autot vaurioituivat hinauskuntoon, ja ensihoito tarkasti kuljettajat. Myöskään tässä onnettomuudessa osallisena ei ollut matkustajia, pelkästään autojen kuljettajat.

Autot olivat kulkeneet hiljaisilla nopeuksilla. Hälytys tuli kello 15.01.

Utinkadun ja Saarennonkadun risteyksessä Käpylässä sattui hieman sen jälkeen peräänajokolari, jossa henkilöauto törmäsi kääntymässä olleen pakettiauton perään. Peräänajossa ajoneuvot saivat pieniä kolhuja.

Pelastuslaitos ohjasi liikennettä, joka hidastui hetkeksi kolarin takia. Hälytys tuli kello 15.21.

Uutista päivitetty kello 17.10. Lisätty tietoja kello 15.21 kolariin.