Asukkailta kaivataan ideoita Anjalan ja Inkeroisten taajama-alueiden liikuntapaikkojen ja virkistysalueiden kehittämiseen

Kouvolan kaupunki kysyy maalis–huhtikuussa asukkaiden mielipiteitä Anjalan ja Inkeroisten taajama-alueiden liikuntapaikoista ja muista virkistysalueista kuten metsistä ja leikkipaikoista. Kyselyssä kartoitetaan kohteiden nykytilaa ja kerätään ideoita kohteiden kehittämiseen aktiivipuistomallin mukaisesti. 

Alueella sijaitsevat muun muassa Anjalan sekä Inkeroisten urheilukentät, Korpelanvuoren ja Teininkallion kuntoradat, kuusi leikkipaikkaa, jäähalli ja uimahalli sekä Kirkkovuori ja Sihvakka luontopolkuineen.

Kyselyä hyödynnetään myöhemmin laadittavassa alueen kehittämissuunnitelmassa sekä pienemmissä parantamistoimenpiteissä, joita alueella tehdään. Kehittämissuunnitelma pyritään laatimaan vuosien 2022–2023 aikana. Se palvelee sekä asemakaavoitusta, kulkureittien suunnittelua, että liikuntapaikkojen kokonaisvaltaista kehittämistä. Aluetta on tarkoitus kehittää aktiivipuistomallin mukaisesti monipuoliseksi alueeksi, jossa on mahdollista liikkua koko perheen voimin myös maksutta ja tilaa varaamatta. 

Kyselyyn pääsee vastaamaan internetissä osoitteessa www.kouvola.fi/kyselyt 14.3.–17.4. välisenä aikana. 

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka