Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Millaista olisi laskea pulkalla ”jokkista”? – Pikkusuolla puuhaa koko perheelle

Millaista olisi laskea pulkalla ”jokkista”? Sen saa tietää sunnuntaina 13.3. Pikkusuon moottoriradalla pidettävässä talvitapahtumassa puolen päivän jälkeen.

Anjalankosken Urheiluautoilijat tarjoilevat, parin vuoden tauon jälkeen, monenlaisia aktiviteetteja perheen pienimmistä aina isompiin asti. Vauhdin hurmasta pääset nauttimaan moottorikelkan kyydissä. Lapset pääsevät myös itse ajamaan. Paikalle on aurattu rata mönkijöille ja mopoille. Mikäli taas yksi hevosvoima riittää, niin ei hätää. Voit nautiskella talvisista maisemista hevosen selässä.

Pitkässä pulkkamäessä pääset laskemaan pulkka-jokkista. Jokainen laskija liputetaan ruutulipulla maaliin. Osallistujia muistetaan pienellä palkinnolla. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan jokainen voi olla aito pulkka-jokkiksen voittaja.

Talvitapahtumassa pääsee ihastelemaan seuran jäsenistön kilpailukalustoa. Paikalla palvelee varikon kioski, josta on mahdollisuus ostaa kahvia ja rallimakkaraa. Lapsille on ilmainen mehutarjoilu.

Tapahtumaan on kaikilla vapaa sisäänpääsy.