Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirkonkellot soivat rauhan puolesta kello 19 – Elimäen, Korian ja Myllykosken kirkoissa rukoushetki

Rauhankellot soivat tänään 24. helmikuuta Kouvolassa, ja kutsuvat mukaan rukoilemaan Ukrainan ja rauhan puolesta. Rauhankellot soivat kello 19 Elimäen, Korian, Inkeroisten, Kuusankosken, Käpylän, Myllykosken ja Valkealan kirkoissa sekä Keskuskirkossa.

Kouvolan kirkoissa järjestetään tänään myös kaikille avoimet rauhan rukoushetket kello 19. Rukoushetket järjestetään iltaseitsemältä Elimäen, Korian, Kuusankosken, Valkealan ja Myllykosken kirkoissa sekä Kouvolan Keskuskirkossa. Myllykosken kirkon rukoushetki striimataan Anjalankosken seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavilla.

Rauhan rukoushetkissä rukoillaan yhdessä, kuullaan Raamatun sanaa ja musiikkia ja osallistujilla on mahdollisuus sytyttää kynttilöitä.

– Kuten kipeästi tunnemme, Ukrainan alueelle on julistettu sotatila. Kaikkia kristittyjä kutsutaan rukoukseen ja toinen toisistamme huolehtimiseen. Ollaan yhdessä liikkeellä rauhan puolesta, kirkkoherra ja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Arto Helle kehottaa.

Kouvolan seurakuntien työntekijät ovat käytettävissä henkilökohtaisia keskusteluja ja sielunhoitoa varten. Ukrainan sodan herättämän ahdistuksen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Seurakuntien työntekijöiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta kouvolanseurakunnat.fi. Sunnuntaijumalanpalveluksissa kello 10 kirkoissa on mahdollista hiljentyä ja liittyä yhteiseen esirukoukseen Ukrainan puolesta.

Kirkon keskusteluapu on turvallinen kanava keskustella luottamuksellisesti mieltä painavista asioista. Kirkon keskusteluavun Palveleva puhelin 0400 221 180 on avoinna joka päivä klo 18–24.