Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Lahden kasvatti Aleksi Mykrä vahvistamaan MyPan hyökkäystä

MyPa on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen laitapelaaja Aleksi Mykrän kanssa. Lahtelaislähtöinen Mykrä on FC Lahden kasvatti ja pelasi viimeiset kaksi kautta FC Lahden A-junioreissa MyPan päävalmentajan Jyrki Saarelan alaisuudessa.

– Aleksi on minulle hyvin tuttu ja monipuolinen pelaaja. Lahdessa hän pelasi keskikentän eri roolien lisäksi laitapuolustajana. MyPassa olemme suunnitelleet Aleksille laitahyökkääjän paikkaa.

Mykrä kertoo MyPan tiedotteessa, että Saarelalla oli iso vaikutus siirtoon.

– MyPaan tällä kaudella siirtynyt valmentaja Jyrki Saarela on vanha tuttu ja sen kautta avautui mahdollisuus siirrolle.

Harjoituskausi on lähtenyt hyvin käyntiin.

– Oma tekeminen viime kaudesta on parantunut paljon. Joukkueessa kaikki tekevät töitä hyvällä ilmeellä ja täysillä, joka on edellytys sille, että joukkue ja sen pelaajat voivat kehittyä, Mykrä jatkaa.

– Olen omasta mielestäni ketterä sekä hyvän peliälyn omaava pelaaja, mutta eniten näen itseni joukkuepelaajana. Kentälle tulee aina jätettyä itsestä 100 prosenttia ja pyrin aina saamaan kaikille muille saman mentaliteetin. Viihdyn parhaiten laidalla, joko laitapakkina tai laiturina.

Mykrä haluaakin varmistaa avauksen paikan MyPassa.

– Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata ehjä kausi ja saada avauksen paikka. Joukkueen tavoite on nousta Kakkoseen ja pyrin omalla panoksellani edesauttamaan yhteistä päämäärää.