Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuorten maajoukkuepelaaja Olli Mäkelä siirtyi KJP:n riveistä MyPaan

MyPa on solminut keskikenttäpelaaja Olli Mäkelän kanssa kauden 2022 kattavan sopimuksen. Kuusankosken Kumun kasvatti siirtyy joukkueeseen KJP:n riveistä.

Mäkelä kuvaa itseään hyökkäysvaltaiseksi pelaajaksi.

– Omat vahvuuteni pelaajana suuntautuu enemmän hyökkäyspäähän. Pystyn lukemaan peliä hyvin ja pidän itseäni pallollisesti taitavana pelaajana.

– Fiilikset siirtymisestä MyPaan on ollut hyvät. Joukkueessa on hyvä yhteishenki ja treenit ovat kovia, jonka takia varmasti tulen kehittymään pelaajana. Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä, että pääsen edustamaan MyPaa. Tavoitteena on totta kai nousu takaisin Kakkoseen.

Mäkelä on myös pukenut päälle sinivalkoisen paidan U18 maajoukkueessa.

– Olen ollut ikäluokkani maajoukkueen mukana muutama vuosi sitten. Se on ollut hieno kokemus ja tiedän mitä se vaatii pelaajalta, että sinut valitaan sinne. Totta kai olisi hienoa päästä pelaamaan maajoukkueeseen tulevaisuudessa. Viime kausi B-SM sarjassa avasi hyvin missä ikäluokkani kärki menee, viittää Mäkelä KJP/YJ joukkueeseen, missä hän pelasi 18 ottelua ja teki upeat kuusi maalia.