Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joel Naukkarinen teki Suomen ennätyksen sisäsoudun 500 metrillä

Soutaja Joel Naukkarinen on ennätysvauhdissa valmistautuessaan sisäsoudun MM-kilpailuihin. Naukkarinen teki sisäsoudun 500 metrin Suomen ennätyksen ajalla 1.13,5, mikä on reilu parannus aiempaan, niinikään Naukkarisen nimissä olleeseen Suomen ennätykseen 1.14,1.

Joel Naukkarinen valmistautuu parhaillaan 25.–26.2. virtuaalisesti järjestettäviin sisäsoudun MM-kilpailuihin. Naukkarinen selvitti MM-karsinnoissa paikan finaaliin jokaiseen avoimen sarjan kilpailuun: 500m, 2000 m, miesten joukkuekilpailuun sekä sekajoukkuekilpailuun. Naukkarinen teki myös sisäsoudun Suomen ennätyksen 1.13,5 Kuopiossa 26.1.

– Olemme jälleen aktiivisesti koonneet upean ringin Suomen vahvimpia sisäsoutajia yhteen ja teimme myös erittäin kovat karsintatulokset joukkuekilpailuihin. On kunnia olla vetämässä tällaista porukkaa ja yhteinen sparraaminen etänäkin vie kaikkia parempiin tuloksiin. Vastineeksi kokemuksesta ja tarjoamastani tiedosta pääsen nauttimaan porukassa tiivistyvästä innostuksesta. Tuo Suomen ennätyskin syntyi sen myötä, kun ryhmässä jo todella moni muu ehti ennakkoluulottomasti tehdä omia ennätyksiään ja omien sarjojen SE-tuloksia.

Naukkarinen nähdään myös virtuaalisesti järjestettävissä sisäsoudun SM-kilpailuissa lauantaina 5.2. SM-kilpailuissa Naukkarisen matkat ovat henkilökohtainen 2000m sekä mies- ja sekajoukkue 4x1000m.