Lukijalta: Kiitos Eduko

Haluan kiittää Edukon tiimiesimies Marika Hännistä hänen ripeästä vastauksestaan esittämääni kysymykseen Känkkärän alueen tulevaisuudesta.

Mielestäni Edukon viesti on huojentava, koska sen perusteella metsien hoitoon ei näyttäisi olevan tulossa muutoksia. Helpottavaa on myös tietää, että metsien käsittelyn sekä ympäristönhoidon opetuksesta vastaavat jatkossakin samat tutut henkilöt, joiden kanssa yhteistyö on ollut kitkatonta.

Suurin muutos lienee Kouvolan kaupungin osallistumisen väheneminen alueella. Kuitenkin niin kauan kun Känkkärän luontopolku on osa Kouvolan luontopolkuverkostoa, mielestäni kaupungillakin täytyy säilyä rooli sen kehittämisessä yhteistyössä Edukon kanssa. Ellei muuta sovita?

Rohkenen myös toivoa, että Edukon luonto- ja matkailutiimi ottaisi alueen tarjoamat monipuolisetmahdollisuudet edelleen kehitettäviksi.

Uskon, että yhteistyöllä Edukon, Kouvolan kaupungin, Anjalan Nuorisokeskuksen sekä alueella häärivän talkooporukan kanssa Känkkärä voi tulevaisuudessa tarjota entistä hienompia elämyksiä kaikille luonnossa liikkuville.

Markku Helin

sekatyömies evp

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka