Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuoren ääni: Häiritseekö korona sinunkin arkea?

Mielestäni korona häiritsee arkea. Korona on kestänyt jo kaksi vuotta. Elämässäni ei ole ennen ollut näin pitkää erikoista aikaa.

Korona häiritsee arkea, koska usein pitää käyttää maskia. Joudun arkisin pitämään maskia koulussa ja aina kaupassa. Maski tuntuu häiritsevältä ja aina kun otan maskin pois, tuntuu hyvältä. Onneksi kuitenkin kotona ja ulkona voi olla ilman maskia.

Koronarajoitusten takia ei voi myöskään mennä kaikkialle, minne haluaisi. Mutta rajoituksista on kuitenkin se hyöty, että korona ei leviäisi niin paljon. On hyvä, että kaikki eivät sairastu yhtä aikaa, jotta kaikki sairastuneet saavat tarvittavaa hoitoa. Mutta jos emme ota asiaa tosissaan, sairaalapaikkoihin voi tulla ruuhkaa.

Koronaan on kuollut monta ihmistä. Joillekin se on vaarallisempi kuin toisille. Siksi olisi tärkeää, että kaikki pitäisivät turvavälejä ja maskin epämukavuudesta huolimatta myös sitä pidettäisiin. Me selviämme tästä yhdessä!

Inka Amberg 8D

Myllykosken yhteiskoulu