Inkeroisissa korjataan Mämmälänkaaren ja Uudenkujantien sillat

Katusaneerauskohteita yhteistyössä Kymen Veden kanssa Opistontiellä Inkeroisissa ja Ummeljoella. Korialla kunnostetaan Hiivurintien leikkipaikka.

Yhdyskuntatekniikan investointiohjelmaa esitellään tekniselle lautakunnalle ensi tiistaina. Lautakunta hyväksyy samaan aikaan myös yhdyskuntatekniikan investointikohteet. Käyttösuunnitelma ja sen investointiosa käsitellään teknisessä lautakunnassa helmikuussa.

Tekniselle lautakunnalle esitellään tiistaina jo etukäteen investointikohteet, joille yhdyskuntatekniikka esittää määrärahoja vuodelle 2022. Kärkihankkeet RR-terminaalin rakentaminen ja Käyrälammen alueen kehittäminen on hyväksytty jo talousarviovaiheessa, nyt ovat esillä ns. perushankkeet.

Perushankkeissa suurin osa määrärahoista kohdistuu korvausinvestointeihin. Ohjelmassa on enemmistönä katusaneerauskohteet ja niitä tehdään yhteishankkeina Kouvolan Vesi Oy:n kanssa Pappilanpellon aluesaneeraus Kuusankoskella ja Kymen Vesi Oy:n kanssa Opistontien saneeraus Inkeroisissa. Osa yhteishankkeista on aloitettu jo aiempina vuosina, muun muassa Vahteron aluesaneeraus ja Ummeljoen aluesaneeraus.

Myös leikkipaikkoja on esitetty investointiohjelmaan palveluverkkoselvityksessä sovitusti: tänä vuonna ohjelmaan on laitettu Kappelikadun, Kukkuramäen ja Hiivurintien leikkipaikkojen kunnostukset.

Ohjelmassa on myös jokavuotiseen tapaan siltojen korjauskohteita. Tänä vuonna ohjelmassa olisi muun muassa Inkeroisissa Mämmälänkaaren ja Uudenkujantien sillat.

Uusinvestoinnit keskittyvät uusien asuinalueiden rakentamisiin muun muassa Vatajanpuistoon.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka