Aluevaalien ennakkoäänestyksen ensimmäisenä päivänä runsaat 2500 ääntä – Ennakkoäänestys jatkuu 18.1. asti.

Myllykosken kirjastossa äänesti 222 ja Inkeroisten kirjastossa 198 ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä keskiviikkona. Sari Ristamäki

Aluevaalien ennakkoäänestys käynnistyi keskiviikkona. Kouvolassa ensimmäisenä päivänä annettiin 2567 ääntä. Vilkkaimmat äänestyspaikat olivat pääkirjasto, kauppakeskus Veturi sekä Kuusankoskitalo.

Pääkirjastolla äänestäneitä oli 517, Kauppakeskus Veturissa 412 ja Kuusankoskitalolla 355. Myös Haanojan kirjasto (290) ja Myllykosken kirjasto (222) olivat vilkkaita äänestyspisteitä. Inkeroisissa äänensä antoi 198 äänestäjää ja Valkealassa 161.

Kouvolan kaupunginhallitus on päättänyt suosittaa, että ennakkoäänestysaikana äänestyspaikan ensimmäinen aukiolotunti on tarkoitettu ensisijaisesti koronan riskiryhmiin kuuluville äänestäjille.

Ennakkoäänestys jatkuu 18.1. asti.

Äänestysbussit aloittavat kierroksensa perjantaina. Alueilla kiertää kaksi äänestysbussia perjantaina 14.1. sekä lauantaina 15.1., joiden reitit ovat:

Äänestysbussi 1: XAMK:n kampus – Kaipiainen – Saaramaa – Huhdasjärvi – Verla – Selänpää – Tuohikotti

Äänestysbussi 2: KSAO – Teuroinen – Löytty – Raussila – Enäjärvi – Utti – Sippola – Aitomäki.

Aluevaalien ennakkoäänestyspaikat Kouvolassa ovat pääkirjasto, Haanojan kirjasto, Kuusankoskitalo, Voikkaan entinen apteekki, Inkeroisten kirjasto, Myllykosken kirjasto, Valkealan kirjasto, Elimäen entinen kunnanvirasto, Korian kirjasto, Kauppakeskus Veturi, Lehdokin nuorisotalo, Jaalan kirjasto ja Kääpälän koulu.

Äänestyspaikkojen tarkat aukiolotiedot ja äänestysbussien tarkemmat pysähdyspaikat ja aikataulut löytyvät kaupungin nettisivuilta: https://www.kouvola.fi/kouvolankaupunki/osallistu-ja-vaikuta/vaalit/aanestys/

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka