Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aluevaaliehdokkaita tentattavina 12.1. ja 13.1. Kouvolan Youtube-kanavalla – Lähetä ennakkokysymyksiä

Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Sanomat järjestävät keskiviikkona 12.1. ja torstaina 13.1. yhdessä kaksi aluevaalitilaisuutta, joita voi seurata verkossa Kouvolan Youtube-kanavalla ja Kouvolan Sanomien verkkosivuilla. Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon panelisteille ja viranhaltijoille.

Keskiviikon paneelissa käsitellään hyvinvointialueen taloutta ja torstain paneelissa palo- ja pelastustoimen muutoksia.

Tilaisuudet koostuvat kaupunginjohtaja Marita Toikan avaussanoista, hyvinvointipäällikkö Sanna-Riitta Junnosen tiiviistä info-osuudesta ja Kouvolan Sanomien järjestämästä vaalipaneelista. Vaalipaneelit juontaa Kouvolan Sanomien uutistuottaja Aapo Mentula. Paneelikeskustelussa ovat äänessä kouvolalaiset aluevaaliehdokkaat.

Jos haluat kysyä viranhaltijoilta tai panelisteilta aluevaaleista tai hyvinvointialueista, lähetä kysymyksesi ennakkoon keskiviikkoaamuun mennessä.

Yleisökysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan tilaisuuden lopuksi, vaalipaneeliosion päätyttyä. Niihin kysymyksiin, joihin ei ehditä vastata verkkolähetyksen aikana, vastataan jälkikäteen kaupungin verkkosivuilla.

Tilaisuudet striimataan Kouvolan kaupungintalon juhlasalista. Koronarajoitusten vuoksi yleisö ei voi osallistua tilaisuuksiin paikan päällä.

Vaalipaneelien ajankohdat:

Tilaisuudet ovat katsottavissa suorina lähetyksinä ja myöhemmin tallenteina Kouvolan kaupungin YouTube-kanavalla sekä Kouvolan Sanomien verkkosivuilla.

Keskiviikko 12. tammikuuta kello 18.00–19.30. Linkki verkkotapahtumaan: https://www.youtube.com/watch?v=RfikkVtxym4

Torstai 13. tammikuuta kello 18.00–19.30. Linkki verkkotapahtumaan: https://www.youtube.com/watch?v=LdN3-hW6PME