Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan teillä on rytissyt pitkin päivää – Kaksi ihmistä loukkaantui henkilöauton ja mopoauton nokkakolarissa Jokisillantiellä

Jokisillantiellä Kouvolassa sattui keskiviikkona iltapäivällä henkilöauton ja mopoauton nokkakolari, jossa loukkaantui kaksi ihmistä.

Kymenlaakson pelastuslaitos kertoo, että ensihoito vei mopoautossa olleet sairaalaan jatkohoitoon.

Henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut. Molemmat ajoneuvot kärsivät peltivaurioita. Jokisillantie oli poikki lähes tunnin ajan. Koska onnettomuuspaikan ohittamiseen ei ollut kiertotiemahdollisuutta, pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja käännytti ajoneuvot ympäri skeä kulkemaan muuta kautta.

Hälytys tuli kello 15.16.

Keskiviikkona iltapäivällä sattui Kouvolassa myös yksi peräänajo Lehtomäessä sekä pari pientä tieltä suistumista Kuusankosken Rekolassa ja Kotkan valtatiellä. Tieltä suistumisissa pelastuslaitoksella ei ollut tehtävää, sillä ojaan ajaneet selvisivät vammoitta ja olivat itse kutsuneet hinausautot paikalle.

Peräänajo sattui Lehtomäenkadun ja Madekujan risteyksessä. Kukaan ei loukkaantunut kolarissa, mutta autoihin tuli peltivaurioita. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä kulkemaan toista kaistaa pitkin noin kymmenen minuuttia.

Pelastuslaitoksen mukaan tiet Kouvolassa ovat liukkaita, ja ajokeli on talvinen. Liikennetiedotteen mukaan maan eteläosassa märät tienpinnat saattavat illan aikana jäätyä paikoin erittäin liukkaiksi. Itäosassa lumisade ja pöllyävä lumi saavat ajokelin huonoksi.

Kouvolan teillä on rytissyt pitkin päivää, sillä kolareilta ei vältytty aamupäivälläkään. Puutavaralastissa ollut rekka ajoi ojaanKantatiellä, ja pakettiauto romuttui ulosajossa Heinolantiellä. Molemmat onnettomuudet sattuivat Jaalassa.