Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

DRide Oy ja Nortamaa Oy tekivät yhteistyösopimuksen Kymenlaakson Kela-kuljetuksista

Kansaneläkelaitos kilpailutti sairausvakuutuslain mukaiset henkilökuljetukset tänä vuonna. Kansaneläkelaitoksen kilpailutusmalli oli täysin uusi ja uudessa palveluntuottomallissa jokaisessa maakunnassa on kaksi kokonaisvastuullista toimijaa. Kymenlaakson maakunnassa toinen kokonaisvastuullinen palveluntuottaja vuoden 2024 loppuun ulottuvassa sopimuksessa on 1.1.2022 alkaen DRide Oy.

DRide Oy on syksyn aikana rekrytoinut sopimusautoilijoita alihankkijoiksi tuottamaan varsinaista sairausvakuutuslain mukaista henkilöliikennepalvelua. Sopimusautoilijoiden rekrytointi on sujunut suunnitellusti ja joulukuun puolessa välissä solmittu alihankintasopimus Nortamaa Oy:n kanssa vahvisti paikallista osaamista Kymenlaakson alueella. Paikallinen osaaminen ja alueiden erityspiirteiden tunteminen on DRide Oy:n palveluntuottostrategian keskiössä maakunnissa, joissa DRide Oy on kokonaisvastuullisena Kela-kuljetusten toimijana.

– Olemme tuomassa alueen taksiasiakkaille paikallisten taksiyritysten palveluverkoston tilaus- ja maksuliikennejärjestelmällämme. Taksiyritysten joukkoon on uusimpana liittynyt Nortamaa Oy ja heidän Ktaksi nimellä tunnistettu alihankkijaverkostonsa. Odotan tältä yhteistyöltä paljon, koska Ktaksi tunnetaan jo koko maakunnan alueella laadukkaiden kuljetuspalveluiden tuottajana. Yhteistyösopimus Ktaksin kanssa tuo palveluumme ammattitaitoiset alueen osaavat kuljettajat ja yhteistyö vahvistaa esteettömien autojemme tarjontaa hyvin kattavasti, toteaa DRide Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kuusisto.

– Yhteistyötä DRiden kanssa mietittiin jo aikaisemmin. Entuudestaan tuttujen henkilöiden kanssa yhteistyöhön lähteminen oli helppo päätös. Yritysjärjestelyidemme jälkeen tähtäämme paraneviin palveluihin ja sitä kautta kasvavaan markkinaosuuteen Kymenlaaksossa. Olemme koko yrityksen olemassaolon ajan toteuttaneet vaativaa itsenäisesti liikkumaan kykenemättömien potilaiden siirtopalvelun tuotantoa. Takseja tarvitaan ja taksit tarvitsevat kyytejä elääkseen, toteaa Nortamaa Oy:ssä 1.1.2022 toimitusjohtajana aloittava Pasi Kurittu.

Takseja tarvitaan ja taksit tarvitsevat kyytejä elääkseen.

Pasi Kurittu