Stora Enso hakee 120 kesätyöntekijää Anjalankosken tehtaille – Kesätyöntekijät pääsevät työskentelemään muun muassa uusiutuvien materiaalien tuotannon tehtävissä, kunnossapidossa ja esimiestehtävissä

Stora Enson Anjalankosken tehtaiden ensimmäiset haut kesälle 2022 ovat auenneet. Kesätyöpaikkoja Inkeroisten Kartonkitehtaalla ja Anjalan Paperitehtaalla on tarjolla noin 120. Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy tammikuun lopussa.

Stora Enso tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan sadoille opiskelijoille tai vastavalmistuneille, niin myös ensi kesänä. Koronapandemian aikana yhtiön kesätyöntekijöiden määrä on pysynyt vakaana.

– Hienoa, että voimme tänäkin kesänä tarjota kesätyömahdollisuuden näin monelle. Kesätyöntekijät pääsevät työskentelemään Stora Enson Anjalankosken tehtailla muun muassa uusiutuvien materiaalien tuotannon tehtävissä, kunnossapidossa ja esimiestehtävissä. Kesätyöntekijöiden työpanos on kesälomakaudella korvaamattoman tärkeä, kertoo Inkeroisten Kartonkitehtaan johtaja Antti Veitola.

Stora Enson vuoden 2021 kesätyöntekijöilleen toteuttaman kyselyn mukaan lähes kaikki (99 %) harkitsevat hakevansa kesätöitä yhtiöstä myös ensi kesänä. Stora Enso on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

– Kesätyö voi olla ensimmäinen kosketus Stora Ensoon ja on monelle ollut alku uralle yhtiössämme. Stora Enso tarjoaa kesän ajalle monipuolisia töitä ja ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia. Kesätyöntekijät ovat kiitelleet myös työilmapiiriä ja tehtaiden turvallisuutta. Työkaverit Stora Ensolla ovat huippuammattilaisia sekä mukavia kollegoita, sanoo Anjalan Paperitehtaan johtaja Matti Lielahti.

Kesätyöntekijöille teetetyssä kyselyssä parhaimmiksi seikoiksi kesätyössä nostettiin hyvä perehdytys työturvallisuuteen, työyhteisön tuki, hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit sekä avoin ja vastaanottava ilmapiiri. Työskentelyä yhtiössä pidettiin myös hyvänä referenssinä tulevaisuuden uralle.

Lisäksi kesätyöntekijät arvostivat monipuolisia työtehtäviä sekä oman ammattitaidon kehittymistä. Kaiken kaikkiaan 99 prosenttia Stora Enson kesän 2021 kesätyöntekijöistä on kyselyn mukaan kokenut työkokemuksen vastaavan melko tai erittäin hyvin odotuksia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka