Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson Helena Koivistolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi – Työkavereiden mukaan Koivisto on lämminhenkinen ja ihana työkaveri

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Kymenlaaksosta metsäasiantuntijat Sanna Ahtiainen, Joni Hinkkuri ja Hanna Virtanen sekä johtaja Panu Pettinen ja viestintäasiantuntija Sanna Vornanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Helena on lämminhenkinen ja ihana työkaveri. Hän tekee työt esimerkillisen täsmällisesti ja huolellisesti. Omalla esimerkillään Helena tsemppaa muita tehokkaaseen työntekoon. Metsänomistajat kiittävät Helenan jämäkkää ja asiantuntevaa otetta työhönsä. Mikä tahansa metsäinen asia heitä askarruttaa, Helena auttaa! Kaupan päälle hän on vielä hyvä tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat: itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä), vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen), oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta) sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.