Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tonttupolku Hevosmäen maastossa – Metsän eläimet ja monet tutut hahmot saapuvat lapsia tervehtimään

On tullut se aika vuodesta, jolloin metsän eläimet ja monet tutut hahmot saapuvat Hevosmäen maastoon lapsia tervehtimään. Perinteinen tonttupolku järjestetään Myllykoskella Ulkoilumajan ympäristössä torstai-iltana 9.12.

Perinteinen tonttupolku on koonnut perheet yhteen Myllykosken Ladun Ulkoilumajalle jo parinkymmenen vuoden ajan. Tänä vuonna perheitä kutsutaan jälleen mukaan polulle, vaikka koronavirustilanne on Kymenlaaksossa huolestuttava. Tästä syystä tonttupolulle voi tulla vain terveenä, kulkien oman perheen kanssa ja pitäen turvaväliä muihin kävijöihin.

Metsässä kulkevan polun varrella perheitä ilahduttavat muun muassa tonttu, joka kerää mukaansa lasten kirjeitä joulupukille sekä metsämörri, joka tuo metsän eläimille joulutervehdyksensä. Myös metsän eläimiä ja itse joulupukki on mukana polulla. Joulukuusen koristelurastilla ovat Pelastakaa Lapset ry:n joulutontut avustamassa kuusen koristelussa.

Tonttupolulle kannattaa ottaa mukaan oma lyhty tai tasku- tai otsalamppu. Pimeässä, metsäisessä maastossa voi olla märkää ja epätasaista. Kantoreppu on rattaita parempi kuljetusväline pienimmille. Joulupukin kirjeen voi kirjoittaa kotona jo valmiiksi.

Tonttupolun järjestävät Myllykosken Latu sekä Anjalankosken Pelastakaa Lapset ry. K-Supermarket Ruokamylly, Peri Suomi sekä Auli Turtinen ovat lahjoittaneet joulupukin pussiin herkkuja.