Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkit: Taksiyrittäjä Sauli Porvarille ja S-marketpäällikkö Tiina Kuuselalle Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein

Taksiyrittäjänä vuodesta 1995 lähtien toimineelle Sauli Porvarille myönnetään itsenäisyyspäivänä Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein.

Perusteluissa todetaan, että kaikessa toiminnassaan Sauli Porvari on osoittanut erityistä aktiivisuutta kehittää niin omaa osaamistaan kuin koko taksialaa. Erityisryhmien ja ikäihmisten kuljetukset ovat Saulille tärkeitä ja sydäntä lähellä. Erityisesti näissä kuljetuksissa hänen ammattitaitonsa ja asiakaspalveluhenkisyytensä ovatkin vertaansa vailla.

Porvari on aktiivisesti mukana myös ammattijärjestönsä toiminnassa. Hän on Anjalankosken Ammattiautoilijoiden puheenjohtaja, Taksiliiton aluejärjestön hallituksen jäsen ja Kymenlaakson Ajovälitys Oy osakas.

– Järjestötoiminta ja yhteisöllisyys ovat Saulilla sydäntä lähellä, ja hän on esimerkillään tuonut järjestöön niin osaamista, alan tuntemusta kuin saanut myös aktivoitua jäsenistöä mukaan yhdistystoimintaan.

Sauli Porvari on aina tukenut omia kollegojaan, tehden heidän kanssaan hyvää yhteistyötä ja antaen opastusta tehtävien hoidossa.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein myönnettiin myös Elimäen S-marketpäällikkö Tiina-Maria Kuuselalle.