Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rakkaita joululauluja lauletaan 40 tilaisuudessa Kouvolassa – Katso Anjalankosken ja Elimäen seurakunnan Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet

Kouvolassa päästään laulamaan Kauneimpia joululauluja, viranomaisten uusimmat koronarajoitukset huomioiden. Kouvolan seurakunnat rajaavat yhteislaulutilaisuuksiensa osallistujamäärän puoleen tiloihin hyväksytystä enimmäisosallistujamäärästä.

Yhteistyössä ravintolayrittäjien kanssa ravintolan tiloissa toteutettavissa tilaisuuksissa on käytössä koronapassi. Passilla joululauluja voi tulla laulamaan 16. joulukuuta Myllykosken kerholla sekä 14. ja 21. joulukuuta Pub Old Tomissa Kouvolan keskustassa.

Uusien rajoitusten myötä osa suunnitelluista laulutilaisuuksista erityisesti pienemmissä tiloissa on jouduttu perumaan, mutta laulutilaisuuksia on myös lisätty kirkkoihin. Tällä hetkellä tarjolla on 40 tilaisuutta tulla laulamaan rakkaita joululauluja. Tilaisuuksia järjestetään kirkkojen lisäksi esimerkiksi kauppakeskuksessa, kylätaloilla ja ulkotilaisuutena Inkeroisten kirkkopuistossa. Kouvolan seurakuntayhtymä seuraa edelleen koronatilannetta ja päivittää tapahtumatietojaan verkkoon osoitteessa: www.kouvolanseurakunnat.fi/joulu

Kouvolan seurakunnat kehottavat tulemaan ajoissa paikalle laulutilaisuuksiin, koska paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Kaikissa seurakuntien yhteislaulutilaisuuksissa on vahva maskisuositus osallistujille sekä kehotus ottaa ensisijaisesti oma maski mukaan tilaisuuteen.

Tilaisuuksiin voi osallistua vain täysin terveenä. Laulutilaisuuksissa huolehditaan hyvästä hygieniasta, ja tarjolla on käsidesiä. Turvallisuussyistä kahvitarjoiluista on luovuttu.

Kauneimmat joululaulut on myös keräyskampanja. Laulutilaisuudessa tai verkon kautta annettu lahjoitus Suomen Lähetysseuralle tukee kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Keräystuotolla tuetaan erityisesti lasten ja äitien terveyttä, perheiden ravinnon ja puhtaan veden saantia sekä kehitysvammaisia ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvia lapsia yli 20 maassa. Keräykseen voi lahjoittaa MobilePaylla, tekstiviestillä, tilisiirrolla sekä laulutilaisuuksissa käteisellä kolehtiin. Lisätietoa lahjoituskanavista verkossa osoitteessa: www.kauneimmatjoululaulut.fi/lahjoita

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet Kouvolan seurakunnissa

Anjalankosken seurakunta:

Su 5.12. klo 16 ja 18 Anjalan kirkko

To 9.12. klo 18 Ummeljoen kirkko

La 11.12. klo 16 Inkeroisten kirkkopuisto, ulkotilaisuus

Su 12.12. klo 18 Inkeroisten kirkko

To 16.12. klo 18 Myllykosken kerho, Tehtaankaari 3. Käytössä koronapassi.

Su 19.12. klo 16 ja 18 Myllykosken kirkko ja Sippolan kirkko

Su 26. 12. klo 18 Myllykosken kirkko

Elimäen seurakunta:

Su 12.12.

klo 14 Elimäen kirkko

klo 18 Korian kirkko

Ma 13.12. klo 17.30 Lasten kauneimmat joululaulut, Korian kirkko

Ti 14.12. klo 17.30 Lasten kauneimmat joululaulut, Elimäen seurakuntakeskus

Ke 15.12. klo 18 Raussilan kylätalo, Pitkäkuja 9

To 16.12. klo 18 Teuroisten kylätalo, Teuroistentie 261

Pe 17.12. klo 18 Takamaan seuratalo, Takamaantie 359.

Su 19.12.

klo 14 Korian kirkko

klo 18 Elimäen kirkko

Ma 20.12. klo 18 Gospeleimmat joululaulut, Elimäen seurakuntakeskus. Nuorten bändi.