Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anjalan ja Valkealan tykkilumiladuilla riittänyt hiihtäjiä – Loppuviikosta osa luonnon luistelualueista on jo luistelukunnossa

Anjalan ja Valkealan tykkilumiladut ovat avoinna ja hyvässä hiihtokunnossa. Pieni pakkaskeli on auttanut latujen hoidossa ja hiihtäjiä onkin laduilla ollut mukavasti.

Muiden hiihtolatujen pohjia kunnostetaan ja reittejä raivataan. Lumisadetta odotetaan niin tykkilumiladuille kuin muillekin reitistöille.

Kouvolassa on 34 luistelualuetta. Kuusankosken urheilupuistossa on Kouvolan ainoa tekojää, joka on jo avoinna ja innokkaimmat luistelijat ovatkin jo käyneet ulkojäillä.

Luonnonjäitä on aloitettu jo jäädyttämään muun muassa Sarkolassa, Lehtomäessä, Korialla, Kuusankosken keskustassa, Voikkaalla, Kuusankosken urheilupuistossa, Pilkassa ja Jaalassa.

Tavoitteena on, että loppuviikosta ainakin osa kentistä olisi luistelukunnossa.

Muidenkin luistelualueiden jäädytyksiä aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo loppuviikosta.

Lisätietoja laduista löydät Kouvolan kaupungin verkkosivuilta. Latujen viimeisen kunnostusajankohdan näet latujen hoidon seuranta -palvelusta.

Myös luistelualueiden tiedot löytyvät kaupungin sivuilta