Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inkeroisten Ladun jaos Ankkapurha Discgolf Club järjestämässä myös lumifrisbeekisoja

Syksyllä perustetun Ankkapurha Discgolf Clubin kauden päätöskilpailut heitettiin Ankkapurha DGP:llä Anjalan kartanolla lauantaina. Ankkapurha DGC on Inkeroisten Ladun frisbeegolfjaos. Pirteän talvisessa pakkaskelissä heitettyyn kilpailuun oli innostunut mukaan parikymmentä heittäjää neljässä sarjassa.

Lauantain harrastajatason kilpailussa kisattiin neljässä sarjassa. Mukana oli omat sarjat junioreille, kaikille avoin yleinen, M50 ja M60. Myös naisille oli suunniteltu oma sarjansa, mutta siihen ei vielä löytynyt tarpeeksi osallistujia. Ehkäpä ensi kerralla. Ankkapurha DGP:n 9 väyläisen radan par tulos on 27, kisassa rata heitettiin kaksi kertaa, jolloin kilpailun par tulos oli 54.

Talven aikana seuralla on tarkoitus järjestää muutamia lumifrisbeekisoja ja kiinnostuneiden kannattaakin seurata seuran ilmoitustaulua Facebookissa. Alustavan suunnitelman mukaan ainakin loppiaisviikonloppuna on taas suunnitteilla järjestää harrastajakisat.

Koronarajoituksia noudatettiin kilpailussa hyvin ja etäisyydet onnistuttiin pitämään 3–4 hengen heittueissa. Frisbeegolf on ulkona harrasteltavana lajina melko ”koronaystävällinen”, sillä rajoitteiden huomiointi on varsin helppoa, jopa luonnollista. Lajissa ei juurikaan suoria kontakteja muiden heittäjien kanssa synny, sillä kaikki heittävät tavallisesti omilla kiekoilla.

Tulokset

Junnusarjan kolmen kärki: 1) Jesperi Tuominen (tulos 64), 2) Veeti Kivenjuuri (66), 3) Eemeli Villikka (71).

Avoin sarja: 1) Joonas Luoma (52), 2) Aleksi Kaukiainen ja Jere Viita-Aho (53).

M50 sarjan voitti Janne Tuominen (52) ja M60 sarjan Pekka Aalto (58).