Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulukukalla voi ilahduttaa tänäkin vuonna – Keskilaakson alueella kukkakaupoista mukana ovat Holopaisen Kukka- ja Hautauspalvelu Elimäellä, Kukkalinja Inkeroisissa ja ToriGarden Myllykoskella

Kouvolan alueen asukkailla ja vierailijoilla on viime vuosien tapaan mahdollisuus ilahduttaa kukkatervehdyksellä tuntematonta yksinäistä henkilöä.

Joulukukkakampanja alkaa 30.11. ja jatkuu jouluun saakka. Mukaan kampanjaan pääsee ostamalla kukka kampanjassa mukana olevasta kukkakaupasta. Kotihoito toimittaa kukan valitsemalleen asiakkaalle.

Joulukukka kampanjassa on tänä vuonna mukana 13 kukkakauppaa kaupungin eri osista. Keskilaakson alueella mukana ovat Holopaisen Kukka- ja Hautauspalvelu Elimäellä, Kukkalinja Inkeroisissa ja ToriGarden Myllykoskella.

Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus ja perusopetus osallistuvat kampanjaan askartelemalla kortteja liitettäväksi kukkatervehdyksiin.

Kampanjan toteuttavat yhteistyössä Kouvola kaupungin yhteisöpalvelut ja KymSoten kotihoito sekä työtiimi Anita Antintupa-Rundberg ja Paula Eskola.