Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MYPAn uusi puheenjohtaja Risto Oksanen: Meidän on varmistettava seuran toiminnan jatkuminen myös aallonpohjissa – MYPA on alueen ihmisille merkittävä ja arvokas yhteisö

MYPAn puheenjohtajaksi valittiin Risto Oksanen 2.11. pidetyssä syyskokouksessa. Hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Santeri Susiluoto, Harri Poka ja Joni Hovi. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Toni Lampiranta (varapj), Juha Hasu ja Mikko Ijäs. Kaikki vahvan MYPA-taustan omaavia henkilöitä.

– Kilpaurheilu on vuoristorataa, mutta meidän on ennen kaikkea varmistettava seuran toiminnan jatkuminen myös aallonpohjissa. Tulevalla kaudella tulemme tekemään kaikkemme, jotta voimme jälleen nousta kolmosesta uuteen nousuun. Tämä tehdään tiiviissä yhteistyössä KJP:n ja koko Pohjois-Kymenlaakson jalkapalloperheen kanssa. MYPA on alueen ihmisille merkittävä ja arvokas yhteisö, jonka jatkuvuutta nyt tapahtunut putoaminen ei uhkaa, toteaa Risto Oksanen

Hallituksen ensimmäisiä tehtäviä on uuden päävalmentajan rekrytointi, positiivisesti alkaneen varainhankinnan edistäminen yhteistyössä MYPAn myynnistä vastaavan Mathias Grönmanin kanssa sekä KJP:n kanssa keskustelujen jatkaminen kauden 2022 edustusjoukkueiden ja alueen pelaajatilanteen osalta.