Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puheenjohtaja Heikki Pulkkinen: Vaikka tänään on synkkää niin on kuitenkin varmaa, että Saviniemen valot loistavat myös jatkossa MYPAn peleissä

Pallokerho Keski-Uusimaa haki vieraspisteen Atlantikselta lukemin 2–2 Kakkosen putoamiskamppailussa lauantaina. Se ratkaisi MYPAn putoamisen Kolmoseen, kun samanaikaisesti pelatussa ottelussa lohkokärki JäPS voitti MYPAn 3–1.

MYPA lähti vierasmatsiin JäPSia vastaan tiukassa tilanteessa Kakkosen A-lohkon kymmenennellä ja viimeisellä säilyjän paikalla ja vain yksi piste Pallokerho Keski-Uusimaata edellä. MYPAn huonomman keskinäisen maalieron vuoksi lähtökohtana viimeiselle kierrokselle oli, että PKKU:ta ei saa päästä sarjassa tasapisteisiin.

Ensimmäinen puoliaika piti vielä MYPAn Kakkosen sarjapaikassa, kun molemmilla paikkakunnilla kotijoukkueet johtivat 2–1. Toisen puoliajan alussa PKKU kuitenkin tasoitti Atlantista vastaan ja MYPAn tulevaisuus Kakkosessa musteni.

MYPA päätyy sarjataulukossa sijalle 11. ja tasapisteisiin PK Keski-Uusimaan kanssa. MYPAn maaliero (-28) on lopulta 13 maalia PKKU:ta (-15) huonompi. MYPAn kolme kautta kestänyt taival Palloliiton sarjoissa päättyy ja ottelut jatkuvat kaudella 2022 Kolmosessa.

MYPAn verkkosivuilla seuran puheenjohtaja Heikki Pulkkinen kiittää edustuksen pelaajia, valmennusta ja taustajoukkoja, etenkin hallitusta ja kymmeniä vapaaehtoisia.

– Saviniemessä saatiin tänäkin vuonna kokea loistavia punavalkoisia onnistumisen hetkiä sekä juhlia useita voittoja. Lopulta kuitenkin koko kauden jatkunut alavireinen ja hengetön suorittaminen vierasotteluissa kääntyi MYPAn kohtaloksi ja matsit jatkuvat tulevalla kaudella sarjaporrasta alempaa.

– Vaikka tänään on synkkää niin se on kuitenkin varmaa, että Saviniemen valot loistaa myös jatkossa MYPAn peleissä!