Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisin lupapalveluiden ruuhkautunutta ajanvarausta puretaan Kouvolassa – Passin ja henkilökortin hakeminen mahdollista kahtena lauantaina

Kouvolassa puretaan poliisin lupapalveluiden ruuhkautunutta ajanvarausta avaamalla Kouvolan poliisiaseman kahtena lauantaina 9.10. ja 13.11. Uudet ajat ovat nyt varattavissa.

Asiointi on mahdollista vain etukäteen varatulla ajalla passi- ja henkilökorttiasioissa. Ajanvarausaikoja on saatavilla rajoitetusti ja ne ovat varattavissa poliisin verkkosivuilla osoitteessa: poliisi.fi tai puhelimitse poliisin valtakunnallisen neuvontapalvelun kautta p. 0295 419800.

Asiointi ilman ajanvarausta ei edellä mainittuina päivinä ole mahdollista.

– Matkustusrajoitusten asteittainen purkautuminen on nähtävissä poliisin lupapalveluissa matkustusasiakirjojen hakumäärien lisääntymisenä, toteaa ylikomisario Ari Järveläinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

– Avaamme nyt Kouvolan lupapalvelun kahtena lauantaina helpottaaksemme myös lähialueiden asiakaspalvelun ruuhkaa. Tänne voi siis varata ajan kuka tahansa, joten tervetuloa asioimaan meille.