Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inkeroisten Latu pärjäsi Suomen Ladun frisbeegolfmestaruuskisoissa – Aimo Gren heitti hole-in-onen

Suomen Ladun frisbeegolfmestaruuksista heitettiin lauantaina 11.9. Vantaalla Ford Amateur Discgolf parkissa. Rata on 18-väyläinen harrastajatason metsärata ja sen par tulos on 56.

Inkeroisten Latu oli saanut mukaan kaksi 3-henkistä joukkuetta, jotka osallistuivat myös yksilökisoihin omissa sarjoissaan.

Inkeroisten ykkösjoukkueessa heittivät Eemil Salmela, Aleksi Kaukiainen ja Samuli Toikka. Kakkosjoukkueessa kiekkoja liidättivät Aimo Gren, Jari Kaukiainen ja koko joukkueen johtajana toiminut Mika Mäkelä.

Erityisesti kiekkoja saivat koreihin Eemil Salmela (kierrostulokset 54+51) ja Aleksi Kaukiainen (55+51), jotka omassa sarjassaan sijoittuivat sijoille kaksi ja kolme. Kun Samulikin oli hyvällä heitolla liikenteessä sijoittui joukkue joukkuekilpailussa toiseksi ja kotiintuomisina hopeaa. Myös Aimo pärjäsi hienosti yli 60-vuotiaiden sarjassa sijoittuen toiseksi upean kisatilanteessa väylällä 15 heitetyn hole-in-one suorituksen siivittämänä.

Joukkueen tunnelmia kuvasi yhteistuumin todettuna lausahdus, että vuoden päästä taas uudelleen.

Joukkueen jäsenet pitävät kotiratanaan Ankkapurha Discgolf Parkia Anjalassa ja toiveissa olisikin, että Anjalaan saataisiin tulevaisuudessa täysimittainen rata. Se mahdollistaisi erilaiset lajiin viikottain kuuluvat harrastekilpailut olisi mahdollista järjestää myös kotiradalla.

Lajista on viimeisen parin vuoden aikana tullut yksi suosituimpia urheilumuotoja Suomessa. Frisbeegolfin aloittaminen on varsin helppoa. Inkeroisten Ladun suunnitelmissa on järjestää frisbeegolfohjaajakurssi vielä syksyn aikana seuratoiminnasta kiinnostuneille.