Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koko kylä kasvattaa Koria-Elimäki -alueella – Keskustelutilaisuus maanantaina Korian NuortenTalolla

On havaittu huolestuttavaa lisääntymistä ikävistä ilmiöistä kuten ilkivalta, päihteet ja väkivalta. Korian ja Elimäen alueen lasten ja nuorten parissa työskentelevät haluavat kutsua kokoon kaikki, joita nuorten hyvinvointi ja alueen viihtyvyys kiinnostavat. Aiheesta keskustellaan 13.9. Korian NuortenTalolla. Mukana keskustelussa myös Kaakkois-Suomen poliisi.

– Olet sitten isovanhempi, naapuri, ammattikasvattaja, huoltaja, nuori itse tai ihan vaikka satunnainen tarkkailija, joka on huolissaan nuorten lisääntyneestä pahoinvoinnista ja halukas ideoimaan keinoja tukea nuorta matkalla aikuisuuteen – tule mukaan, olet kaipaamamme henkilö, sanoo nuoriso-ohjaaja Hanna Vilkki.

– Tarjoamme mahdollisuuden tulla yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan aiheesta ja luomaan keinoja, joilla ennalta ehkäistä tai puuttua tilanteeseen.

Huolehdithan, että tulet vain terveenä, käytät maskia ja noudatat hyvää käsihygieniaa.

– Kahvia ja pullaa emme voi tarjota vallitsevan tilanteen takia, mutta toivomme tapaamisen tuovan hyvää mieltä ja turvallisuutta ihan jokaiselle Korian ja Elimäen alueella asuvalle. Pidetään huolta!