Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan Soutajille neljä SM-kultaa kirkkoveneiden pikamatkoilla

Viime viikonloppuna järjestettiin kirkkoveneiden pikamatkojen SM-kilpailut Tanhuvaaran urheiluopistolla. Kilpailumatkoina oli 2000 metriä ja 10 kilometriä. Kouvolasta kilpailuihin osallistui miesten ja naisten joukkueet sekä kaksi sekajoukkuetta. Lauantaina Kouvolan Soutajien naisjoukkue sijoittui pronssille sekä 2000 metrin että 10 kilometrin matkalla.

Naisten mestaruuksista kisasi kuuden eri seuran joukkueet. Miehissä mestaruudet ratkottiin neljän joukkueen kesken. Kouvolan Soutajien miesjoukkue voitti ylivoimaisesti kultaa molemmilta matkoilta.

Sunnuntaina sekajoukkueiden suomenmestaruuksista kisattiin seitsemän joukkueen kesken. Kouvolan Soutajien 1 -joukkue voitti molemmilla matkoilla suomenmestaruudet. Sekasarjan 2 -joukkue sijoittui molemmilla matkoilla seitsemänneksi. Yhteensä Kouvolaan saatiin neljä SM-kultaa ja kaksi SM-pronssia.

– Tanhuvaaran kisat käytiin todella tuulisissa olosuhteissa. Joukkueet onnistuivat erinomaisesti niin miehissä kuin naisissa. Positiivisinta oli naisjoukkueen menestyminen yliodotusten ja pronssisijat. Miehet olivat jo etukäteen ennakkosuosikkeja voittajiksi, kommentoi Kouvolan Soutajien valmennusvastaava Mika Sistonen.

– Sunnuntaina sekajoukkueiden mittelöihin lähdettiin odotuksella, että kisa tulee olemaan erittäin tiukka. Onnistuimme veneiden painatuksessa sekä kisataktiikassa erinomaisesti, ja Kouvolan ykkösjoukkue voitti ylivoimaisesti. Olimme myös ainoa seura, joka sai kaksi sekajoukkuetta lähtöviivalle. Kouvolan Soutajien menestystä viikonlopun kisoissa tukee myös se, että joukkueissa oli useampia uusia tulokkaita.