Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolassa kahdeksan uutta koronatartuntaa, Iitissä neljä – Kymiringillä sattui joukkoaltistuminen viikko sitten sunnuntaina

Sunnuntain luvuissa on mukana jo perjantaina löytyneitä tapauksia. Koko maassa kerrottiin sunnuntaina 910 uudesta tartunnasta.

Kouvolasta on löytynyt kahdeksan uutta koronatartuntaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n koronakartan mukaan. Iitissä uusia tapauksia on todettu neljä.

Tämän päivän tartuntaluvut pitävät sisällään myös perjantaina raportoituja tartuntoja, jotka eivät kirjautuneet lauantaille. THL kertoi eilen virheellisiä tartuntalukuja tietojärjestelmänsä laskenta-ajon myöhästymisen takia.

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Kymsoten alueella raportoitiin sunnuntaina 29 uudesta tapauksesta, joista eniten eli 17 oli Kotkassa.

Kouvolassa tartuntoja on nyt yhteensä 1074 ja Iitissä 45.

Päijät-Sote kertoi tänään verkkosivuillaan, että Rata SM -tapahtumassa Kymiringillä sunnuntaina 29. elokuuta on tapahtunut joukkoaltistuminen.

Koronavirukselle on voinut altistua koko tapahtumapäivän ajan.

Kymsoten alueella tapauksia on ollut THL:n mukaan 2327.

Koko maassa raportoitiin sunnuntaina 910 uutta tartuntaa.

Uutista on päivitetty kello 14.02, lisätty Päijät-Soten tieto Kymiringin joukkoaltistumisesta.