Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuorma- ja pakettiautoliikenne ohjataan kiertotielle torstaina Kortojan sillankorjausurakan ajaksi Inkeroisissa

Sillankorjaustyöt valmistuvat marraskuuhun mennessä.

Kuorma- ja pakettiautoliikenne katkaistaan 2.9. kello 12.00–30.9. väliseksi ajaksi ja ohjataan kiertotielle kulkemaan reitille Valtatie – Inkeroistentie – Päätie – Valtatie. Kevyt liikenne ohjataan kadun toiselle puolelle. Henkilöautoliikenne ohjataan kulkemaan sillan länsipuolella olevalle kevytväylälle ja hoidetaan liikennevalo-ohjauksella.

Kortojan sillankorjaustyöt ovat käynnissä vilkkaalla taajama-alueella. Alueella on runsaasti ajoneuvo- ja kevytliikennettä sekä koululaisia. Kadun käyttäjiä ja kevyen liikenteen kulkijoita pyydetään huomioimaan työmaa-alueella työskentelevät työntekijät sekä työkoneet ja kehotetaan erityiseen varovaisuuteen alueella.

Kouvolan kaupungin yhdyskuntatekniikka rakennuttaa Kortojan sillan korjauksen. Kortojan silta sijaitsee Inkeroisissa Valtatien kadun ja Kortojan risteyskohdassa.

Kortojan sillankorjausurakka käsittää sillan betonirakenteiden korjaamisen, vesieristyksen uusimisen sekä samalla parannetaan liikenneturvallisuutta uusimalla sillankaiteet.

Sillankorjaustyöt ovat alkaneet reunapalkkien korjaamisella elokuussa ja työt valmistuvat marraskuuhun 2021 mennessä.

Hankkeen pääurakoitsijana toimii Ralf Ajalin Oy.