MYPA nousi tasoihin kahden maalin tappiosta

Mypalaiset juhlivat Tommi Roposen tekemää 2-2 tasoitusmaalia. Repa Räikkönen

MYPAn takana sarjataulukossa oleva Mikkelin Pallo-Kissat ei pitänyt olla kotijoukkueelle mahdoton vastus, mutta niin vain vieraat tekivät kaksi ensimmäistä maalia 13. ja 24. minuutilla sunnuntaina Saviniemessä

MYPA aloitti takamatkalta kirimisen Niklas Rautomäen maalilla ja Tommi Roponen toi joukkueen tasoihin 42. minuutilla.

Ensimmäisellä jaksolla tehtiin neljä maalia. Toinen jakso oli maaliton ja pisteet jaettiin.

Päävalmentaja Marko Honkanen ei ollut tyytyväinen.

– Aloitettiin tosi huonosti. En tiedä pitääkö ottaa omaan piikkiin peliin valmistautuminen, mutta omasta mielestäni vedettiin hyvä treeniviikko, valmistauduttiin hyvin tähän peliin ja jätkillä oli hyvä taisteluilme jo pukukopista lähtien. Kun tultiin kentälle, niin se vain loppui ja laskettiin kaveri 2–0 johtoon todella helposti. Ryhtiliikkeellä päästiin tasoihin ja toinen puoliaika oli meidän hallintaa, mutta ihan viimeisen päälle tontit jäivät tekemättä, pohti Honkanen ottelun kulkua MYPAn kotisivuilla.

Myös erikoistilannepuolustaminen tuottaa edelleen päänvaivaa.

– Meillä on hirveä haaste siinä, miten pelaajat jaetaan erikoistilanteissa. On käsittämätöntä, miten huonosti puolustetaan ja siitä tuli taas maali.

MYPAn kausi jatkuu tulevana perjantaina vierasottelulla, kun joukkue matkaa PK K-U:n vieraaksi, missä jaossa on jälleen sarjapaikan kannalta äärimmäisen tärkeät pisteet.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka