Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan Teatterin Kolme iloista rosvoa -musiikkinäytelmään haetaan lapsiavustajia

Kouvolan Teatteri hakee 2.–5. luokkalaisia lapsiavustajia kevään 2022 lastennäytelmään Kolme iloista rosvoa. Haussa 8- ja 10-vuotiaiden lasten rooleihin ovat kaksi tyttöä ja kaksi poikaa, jotka tulevat vuorottelemaan rooleissa.

Lapsiavustajilta edellytetään laulutaitoa, esiintymisvalmiutta ja tanssi-intoa. Varsinaista tanssitaitoa tai aiempaa esiintymiskokemusta ei tarvitse olla.

Koko perheen värikäs musiikkinäytelmä Kolme iloista rosvoa saa ensi-iltansa Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä 26.3.2022 Olka Horilan ohjaamana. Näytelmä perustuu Thorbjørn Egnerin tuttuun lastenromaaniin, jossa seikkailevat iloiset rosvot Kasper, Jesper ja Joonatan. He käyvät öiseen aikaan Kardemumman kaupungin kaupoissa varkaissa ja ottavat vain tarpeellista haaveenaan tulla kuitenkin säädyllisiksi kansalaisiksi. Eri rooleissa nähdään noin kymmenen ammattinäyttelijää.

Näytelmän harjoituksia on 31.1. alkaen iltaisin kello 18–21.30 välillä. Esityksiä on ensi-iltaviikosta lähtien toukokuun loppuun asti arkisin ja viikonloppuisin aamu-, päivä- tai ilta-aikaan. Lapsilta edellytetään sitoutumista aikatauluihin sekä mahdollisten koulupoissaolojen sopimista etukäteen.

Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 15.9. asti sähköpostitse anne.jokivirta@kouvolanteatteri.fi. Hakemuksissa pyydetään kertomaan lapsen nimi, ikä ja pituus, kuvailemaan lapsen mahdollista esiintymiskokemusta ja harrastuksia sekä antamaan huoltajan yhteystiedot. Mukaan on myös liitettävä lapsen kuva sekä muutama lause lapselta siitä, miksi hän haluaa mukaan näytelmään.

Hakijoihin otetaan yhteyttä viimeistään lokakuun alussa ja kerrotaan haun edistymisestä. Mahdollinen koe-esiintyminen järjestetään Kouvolan Teatterissa lauantaina 16.10.