Kymsoten yhtymävaltuuston johdossa Marjo Lakka ja kuntayhtymän hallituksen Seppo Rintamo – Toimikausi kestää vuoden 2022 loppuun asti

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsoten uusi yhtymävaltuusto järjestäytyi ensimmäistä kertaa. Yhtymävaltuusto valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi SDP:n Marjo Lakan Kouvolasta. Valtuuston varapuheenjohtajat ovat kokoomuksen Tapio Karvonen Kouvolasta ja perussuomalaisten Bengt Kevin Kotkasta.

Kuntayhtymän hallituksen puheenjohtajaksi valittiin kokoomuksen Seppo Rintamo (Kotka) ja varapuheenjohtajaksi SDP:n Päivi Sippula (Kouvola). Muut hallituksen jäsenet ovat kokoomuksen Veli-Matti Hartikainen (Hamina) ja Miia Witting (Kouvola), SDP:n Riku Pirinen (Kotka) ja Aila Eerola (Kotka), perussuomalaisten Mikko Jaanu (Kouvola) ja Samuli Sibakoff (Kotka) sekä keskustan Markku Pakkanen (Kouvola).

Yhtymävaltuuston puheenjohtajiston ja hallituksen lisäksi kokouksessa valittiin jäsenet yhtymävaltuuston vaalilautakuntaan, kuntayhtymän tarkastuslautakuntaan ja ruotsinkieliseen lautakuntaan.

Kymsoten päätöksenteon toimielinten toimikaudet kestävät vuoden 2022 loppuun. Vuoden 2023 alusta sosiaali- ja terveyspalvelujen päätöksenteko siirtyy hyvinvointialueelle, eli aluevaltuustolle- ja hallitukselle sekä muille hyvinvointialueelle perustettaville toimielimille.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka