Kuuloauto Myllykosken torilla tiistaina – Kuuloseulonnassa voi tarkistaa onko kuulo heikentynyt

Kuuloauto parkkeerataan tiistaina 24.8. koko päiväksi Myllykoskella torilla kirkon edustalle. Kuuloliiton vapaaehtoiset tekevät kuuloseulontaa. Kuuloseulonta on tarkoitettu henkilöille, jotka epäilevät kuulonsa heikentyneen eivätkä vielä käytä kuulokojetta.

Kouvolan Kuulo on perustettu 1978. Jäseniä on noin 440 jäsentä. Yhdistys on Kouvolan Hyvinvointi Yhdistykset ry:n YHVI:n jäsen.

Yhdistys toimii entisen Anjalankosken, Valkealan, Elimäen ja Kouvolan alueilla. Toiminnalla halutaan parantaa kuulovammaisten ja huonokuuloisten asemaa ja selviytymistä.

Yhdistyksen nettisivuilla kerrotaan myös erilaisista retkistä ja muusta toiminnasta jäsenistön ehdotuksesta. Suunnitteilla on lisäksi yhteistyönä muiden järjestöjen kanssa erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Kuulolähipalvelua järjestetään eri puolilla toimialuetta. Kerran kuukaudessa pidetään jäsentilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita.

Kuulolähipalvelua järjestetään muun muassa Myllykosken Päiväkeskuksessa Viialantiellä sekä Kymijoen Hoivassa Sarastuksessa Inkeroisissa. Myllykoskella KLP-päivinä toimii myös kuulokerho.

Kuulolähipalvelu on ilmaista ja kaikille avointa toimintaa. Kuulolähipalvelussa autetaan kuulolaitteen puhdistuksessa, myydään paristoja ja neuvotaan kuulokojeen käyttöön liittyvissä asioissa. Neuvoja saa myös millä tavoin voi lähteä hakemaan apua, jos kuulo on alkanut heikentyä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka