Keskiviikolle ja torstaille ennustetaan vaarallisen voimakasta etelätuulta ja runsasta sadetta

Kymenlaakson Sähköverkon alueelle on ennustettu keskiviikolle ja torstaille 18.–19.8. vaarallisen voimakasta etelätuulta ja runsasta sadetta. Myrskypuuskat voivat aiheuttaa myös sähkökatkoja, ja vauriot sähkölinjoille ovat mahdollisia.

– Olemme nostaneet valmiutta vikapalvelussamme ja varalla olevien asentajien määrää, jotta mahdollisiin korjaustöihin päästään niin nopeasti kuin mahdollista.

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin ei tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222. Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuiltamme: Katso sähkönjakelun tilanne

Asiakkaat voivat ilmoittaa kiireettömistä sähkönjakelun vikatilanteista myös verkkolomakkeella: https://vikailmoitus.ksoy.fi/fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka