Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rattijuoppo Keltakankaalla – Rattijuopumuksia valvotaan tehostetusti

Kouvolassa on kirjattu maanantaiaamun jälkeen viisi rikosilmoitusta epäillystä rattijuopumuksesta. Poliisilla on hallussaan anastetuksi epäilty polkupyörä.

Poliisin kuluvan viikon aikana tapaamista ajoneuvojen kuljettajista kahta epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kolmea rattijuopumuksesta. Kuljettajista kolmen epäillään ajaneen alkoholin ja kahden huumaavien aineiden alaisena. Kuljettajat tavattiin Kouvolassa, Kuusankoskella, Voikkaalla, Valkealassa ja Keltakankaalla.

Poliisi valvoo rattijuopumuksia tehostetusti 8.8. asti koko maassa.

Poliisin hallussa on anastetuksi epäilty turkoosi Tunturi-merkkinen polkupyörä, josta ei ole tehty rikosilmoitusta. Pyörä on poliisin tietojen mukaan anastettu Kouvolan keskustasta torstaina 5.8. Poliisi kehottaa tekemään rikosilmoituksen anastetusta pyörästä esimerkiksi poliisin sähköisen asiointipalvelun kautta.

Pyörävarkauksien selvittämiseksi on tärkeää, että rikosilmoituksessa poliisille annetaan polkupyörästä mahdollisimman tarkat yksilöivät tiedot, kuten runkonumero. Rikosilmoitukseen on hyvä liittää myös valokuva.

Polkupyörävarkauden ennalta estämiseksi pyörä kannattaa lukita säilytyspaikasta riippumatta huolellisesti järeärakenteisella lukolla, kuten U-lukko. Mahdollisuuksien mukaan pyörä kannattaa kiinnittää rungostaan kiinteään rakenteeseen, esimerkiksi pyörätelineeseen.